top of page

Tomorrow is the day!


Hi,

Tomorrow is the day I have been waiting for. It has been months of hard work to make this trip happen. Lot's of hours dragging tyre up and down the beach and many more hours in front of the computer to put everything together. Saying no to birthday parties and dinners with friends to get one step closer to this goal. Looking back to July when the idea came up, I can just say it has not been an straight forward ride. I was still on crutches in July due to a nasty fracture on my fibula. When I arrived in Australia in August after 4 months of not working and just traveling my budget was down at zero. I didn't own one single winter gear. I knew it wouldn't be easy to make this trip happen at the start of the next year. And here I am today, ready to start this incredible journey.

I just want to say that Everything is POSSIBLE, you just need to believe in yourself

and give it 110%.

Foto: Nina Bellika

I also want to say thank you to everybody who has helped me along the way a lot of you were strangers to me 6 months ago. Huge thanks to Pat Farmer in Sydney, a person I admire and respect a lot. Having Pat there believing in me and pushing through some hard training sessions with the tyre together means a lot. Niclas Bentzer for all the emails with answers on all my questions, Nina & Stefan Bellika for hosting me here in Alta and helping me to get ready and to all my partners and the rest of you out there for all the support. You guys rock!

 

Svensk översättning.

Hej,

Imorgon är den dag jag har väntat på. Det har varit månader utav hårt arbete och förberedelser. Många timmar upp och ner på stranden med däcket på släp efter mig och många fler timmar framför datorn för att sätta ihop allt.

Många nej till födelsedagskalas och middagar med vänner för att komma ett steg närmare detta mål. När jag ser tillbaka till juli när idén kom upp, kan jag bara säga att det har inte har varit en spik rak väg till målet.

Jag var fortfarande på kryckor i juli på grund utav att jag bröt min fibula. När jag kom till Australien i augusti efter 4 månader på resande fot var min budget nere på noll. Jag ägde inte ett enda vinter plagg. Jag visste direkt att det inte skulle vara enkelt att få ihop allt för att kunna på börja resan så snart. . Och här är jag idag, redo att på börja min livs resa.

Jag vill bara säga att allt är möjligt om du bara bestämmer dig för det, vågar tro på dig själv och ger det 110 %. .