Almost on 1000 kilometers.


Vi har nu klockat in 985 km, 38 dagar och fyra vilodagar totalt. Vi har haft två dagar på cykel för att ta igen lite tid och pga utav omvägen vi tar via Stjørdal för att besöka en god vän. Det sparar oss också lite tid att slippa flera dagar längs asfaltsväg och mer tid på fjället sen. 

Dag 31 Randsverk-Vågåmo 22km Imorse vaknade jag utav att Stig hängde med telefon över mig, igen redo att ta en bild när jag sover. Jag skrek bara - Neeej rakt ut och han hoppade till och ingen bild blev det 😅. Idag har varit en annan transport etapp. Tanken var att distansen skulle bli 25km men vi tog en genväg så det landade på 22km. Vi gick på en grusväg genom ett landskap med små jordbruk.  I Vågåmo hämtade vi upp ännu en mat depå och tältade på campingen här. Härligt med en riktigt dusch och tvätta kläderna. Det var 6 dagar sedan sist.

Storm passar på matdepån medan vi tog oss en öl. 

Våran efterlängtade mat depå har anlänt. 

Kvällsmys på campingen 

Dag 32 Vågåmo-slådalsvegen 12,57km Idag var första dagen med SOMMAR värme. Vi satt länge ute i solen och bara njöt morgonen innan vi startade. Det blev en väldigt kort dag idag pga utav åsk oväder och regn så det var bara att slänga upp tältet. Och starta tidigt dagen därpå till Dombås.

Dag 33  slådalsvegen - Dombås 23,5 km Vi startade 6 imorse om hopp att klara oss undan regnet. Men det tog oss igen klockan 10 och det blev 1,5 timma i regn ner till Dombås. Där hittade vi tak utanför butikerna och bytte om, fodrade storm och la honom i hans sovsäck medan vi gick till sport butiken och kollade runt och sen blev det mat till oss med. Vi mötte samma par som vi träffade i Gjendebu för ett par dagar sedan. Dem går också Norge på langs men har haft första biten uppdelat i lite olika etapper. Nu kör dom på rätt norr över.  Inatt blir det tält på en camping plats och snart bastu för oss.  

Regnet tog oss igen idag. 

Storm fick sig tuggben idag. 

Och vi fick oss en öl

Kläder på tork på campingen. 

Dag 34 Dombås-Furuhaugli 20,41km Idag har vi vandrat på Pilgrimsleden som går ifrån Oslo till Trondheim. Fantastisk led att vandra på. Det blev ett kort stop på Furuhaugli för att testa deras egen brygda öl ifrån Norges minsta bryggeri. Det var bara inte stiliga etiketter och namn på ölen, de var riktigt goda också.

Stig poserar i kameran

Spännande öl på bryggeriet 

Pilgrims leden 

Storm är inte sugen på att gå ut ur tältet. 

Pilgrims leden är märkt med dessa iconer.