top of page

Äntligen på Nordkapp

Updated: Jun 11, 2020


Bättre sent än aldrig. Nu är sista inlägget äntligen ute. Det har varit full fart sen vi kom hem. Lite längre fram kommer ett inlägg med en sammanfattning och tankar kring turen. Tills vidare en kort sammanfattning här nere ifrån de sista dagarna!

Dag 98 Hatter-Galbbenjoaski 30,93km På morgonen kom Stig's pappa med Storm och tog våra ryggsäckar så gick vi 5km över till nästa väg. Där hämtade han upp oss så blev det en tur till Olderfjord för våffla och lite påfyll med mat innan han körde oss tillbaka till samma ställe där han hämtade upp oss. Där började vi upp mot fjället och traskade på till Galbbenjoaski. Det var mycket vind när vi satte uppe tältet och det slutade med att vi hamnade lite högre upp än tänkt och såklart en liten backe i tältet vilket resulterade i att Storm gled under tältet på mig när han sov i förtältet och vi gled upp på varandra med liggunderlagen. På grund utav tjock dimma och fuktigt i luften så var allt fuktigt när vi kom in i tältet. Vi fick iaf sovit gott i natt. 😊